Avantaje cabinet expert contabil autorizat – Contabilitate

Avantaje cabinet expert contabil autorizat

Inca de la inceput atragem atentia ca (foarte) multe firme procedeaza gresit in caz de control/inspectie incercand sa gestioneze pe cont propriu relatia cu inspectorii fiscali sau Antifrauda.  Nu este o solutie tentativa nereusita de a ‘economisi’ neapeland la un specialist in drept fiscal care sa te asiste profesionist intrucat urmarile inspectiei te vor costa (mult) mai mult decat ai estimat, in calitate de nespecialist. Apeleaza cu incredere la un birou de contabilitate cu experienta.

Ca practicieni in insolventa si experti contabili, am observat ca multe societati au cerut insolventa/falimentul din cauza ca s-au privat singure de dreptul de a fi reprezentate profesionist in timpul inspectiei fiscale.

Doar consultantul in drept fiscal/avocatul, in stransa colaborare cu expertul contabil autorizat, te poate ajuta sa echilibrezi balanta raportului inegal in care te situezi cu organul fiscal competent.

Chiar daca nu ne esti inca client, suna-ne imediat dupa ce ai primit avizul de inspectie fiscala (sau imediat ce organele Antifrauda au sosit) pentru a iti oferi cele mai bune aparari.

Clientii biroului de contabilitate pot beneficia de consultanta contabila gratuita.

Birou Expert contabil autorizat

Oricine poate intra in echipa noastra!