Preturi contabilitate Militari Residence – Contabilitate

Preturi contabilitate Militari Residence

Preturile/onorariile/tarifele noastre se afla intr-un raport calitate-pret favorabil clientului, iar acestea se negocieaza separat cu fiecare client, in functie de urmatorii parametri:

  • Volumul de activitate
  • Gradul de complexitate
  • Nivelul riscurilor

Stim de la clientii nostri ca punctul de lucru dedicat zonei Militari Residence va facilita transmiterea documentelor contabile ale societatii generand nu atat o economie de bani cat o economie semnificativa de timp.

Dubla viziune :

Economica

si

Juridica

Un alt avantaj, in cazul in care apelati punctul nostru de lucru din Militari Residence al biroului de contabilitate este ca avem dubla viziune (economica si juridica) in activitatea noastra de tinere a contabilitatii, deci veti beneficia, fara indoiala, de aceste plusuri. Printre, altele, veti afla cum va putem proteja impotriva prezumtiilor legale pe care organul fiscal al ANAF sau Antifrauda (DGAF) le poate face. De exemplu, am intalnit patroni de restaurante (si nu numai) care nu stiau ca pentru aceasta activitatea trebuie sa organizeze contabilitatea productiei,urmarile fiind grave atunci cand au avut inspectii fiscale/control fiscal pentru ca legea nu permite sa te prevalezi de necunoasterea ei.

Anticipam

„…ferindu-i astfel pe dezvoltatori de urmarile ei costisitoare din punct de vedere fiscal”

Un alt exemplu de clienti multumiti este reprezentat de dezvoltatorii imobiliari. Tinand cont ca in Militari Residence (ca si in multe alte zone ale Bucurestiului si Ilfovului, de altfel) se construieste masiv, va asteptam sa ne deveniti client si Dumneavoastra (printr-o interpretare sistematica a legii, specialistii nostrii in drept fiscal si contabil au anticipat decizia CJUE in cauza Salomie si Oltean, ferindu-i astfel pe dezvoltatori de urmarile ei costisitoare din punct de vedere fiscal).

Oferta completa :

Cabinet contabilitate

Casa de insolventa

Casa de avocatura

Firma consultanta fonduri europene

Grupul nostru de societati profesionale partenere (entitati transparente fiscal) include:

  • Cabinet de contabilitate (experti contabili)
  • Casa de insolventa (practicieni in insolventa, avocati specializati in dreptul insolventei)
  • Casa de avocatura (avocati si consultani specializati in drept fiscal si contabil)
  • Firma de consultanta accesare fonduri europene si guvernamentale

Prezentul site se adreseaza firmelor/societatilor/intreprinderilor/persoaneleor juridice care doresc sa apeleze la birou/cabinet/firma de contabilitate, care sunt situate in zonele Militari Residence, Bucuresti – Militari si in zone adiacente punctului nostru de lucru.

Contabilitate Bucuresti

Contabilitate Bucuresti : Putem oferi servicii de contabilitate pentru firme localizate in orice sector al capitalei. In cazul in care nu doriti sa ne vizitati intr-unul din sediile noastre, avem curieri de incredere care pot gestiona in siguranta actele contabile ale societatilor comerciale avute in grija.